2017. január 19., csütörtök

Drakula terápia a Derma-Art Klinikán


Intelligens fiatalság Drakula terápiával

Drakula terápia: PRP biostimulációs kezelés

A Drakula terápia forradalmian új módszer a bőr megfiatalítására, tartós fiatalon tartására. A kezeléssel a bőr öregedése jelentősen lassítható, a ráncok száma, mélysége, a bőr megereszkedése csökken. A szem alatti árkok, karikák igen nehezen voltak kezelhetők eddig bármilyen módszerrel, gyakran már csak a plasztikai sebész tudott segíteni. A Drakula terápiával ez a terület is jelentősen javítható azáltal, hogy megvastagítja és rugalmasabbá teszi a szem alatti elvékonyodott bőrt.

Mi a hatásmechanizmusa?

A vérünkben megtalálható vérlemezkék többféle növekedési faktort, fehérjéket, hormonokat, vitaminokat tartalmaznak, melyek képesek beindítani a kötőszövet  regenerációját, új rugalmas rostok keletkeznek, nő a kötőszövet vízmegtartó képessége, ér újdonképződés révén a bőr vérellátása, és ezáltal érhetünk el, szebb, egészségesebb, fiatalosabb bőrt.

Miért válassza a Drakula terápiát?

Amennyiben elégedetlen bőre állapotával, szeretne frissebb, fiatalosabb külsőt, de fél a plasztikai beavatkozásoktól, akkor a Drakula terápia a megfelelő választás. Teljesen természetes úton, a saját vérben megtalálható növekedési faktorok, fehérjék felhasználásával, a fertőzési lehetőség és allergia kialakulásának teljes kizárásával érhet el igen jó eredményt. A kezelés jól kombinálható más, célzottan hatékony bőrgyógyászati beavatkozásokkal, melyek a nagyobb fokú fiatalodáshoz hozzájárulhatnak ( pl. mimikai izmok botox kezelése, mély ráncok hyaluronsavas feltöltése).

Hogyan zajlik a beavatkozás?

A legsikeresebb kezelés  már a beavatkozás előtt 2 héttel elkezdődik. A megelőző konzultáció során határozzuk meg a páciens alapállapota, kora, egyéb betegségei figyelembe vételével, hogy milyen vitaminok, antioxidánsok szedése javasolt, ill. mely, bőrt előkészítő kezelések és otthoni ápolás lesz a legideálisabb kiegészítője a terápiának.

A kezelés első lépése a vérvétel, ezt követően bőrét gyémántfejes mikrodermabrázióval előkezeljük, majd felkenjük bőrére az érzéstelenítő krémet. Amíg várunk arra, hogy a krém kifejtse hatását, addig előkészítjük a vérét a beavatkozáshoz. A mikroinjekciós kezelés után rádiófrekvenciás kezeléssel aktiváljuk a thrombocytákat, és ezt követően még egy bőrnyugtató, feszesítő pakolást viszünk fel az arcra. A kezelés minimális fájdalommal jár, beavatkozás után az arcbőr kissé irritált lehet, bepirosodhat néhány órára. Másnap már lehet menni dolgozni.  A teljes kezelés kb. 1 órát vesz igénybe.

Hány kezelés kell?
A  páciens korától és bőrének állapotától ill. a kívánt hatástól függ a kezelések száma. Általában fél éven belül 3 kezelés szükséges, azaz két havonta egy kezelés, majd azt évente egyszer-kétszer érdemes megismételni az elért jó eredmény megtartása érdekében.

Mire érdemes figyelni a kezelést végző intézmény kiválasztása során:
Ez a kezelés elvégezhető úgy is, hogy a vért egyszerűen csak lecentrifugálják, speciális gép és aktiváló gélek használata nélkül. Az így kapott anyaggal végzett kezelés természetesen meg sem közelíti a lehetséges végeredményt. A kezelés során és végén alkalmazott aktiváló eljárások ( gyémántfejes mikrodermabrázió, radiofrekvenciás feszesítés ) kihagyásával pedig szintén időt és pénzt lehet spórolni, de sajnos,a kezelés hatékonysága sérül.Ne féljen érdeklődni, tudja meg pontosan, hogy mit kap a pénzéért!

Kérjen időpontot vagy további információt!  Kezelési áraink személyre szabottan változhatnak, előzetes információt telefonon és személyesen is kérhet. Ingyenes vizsgálatra a területileg illetékes állami rendelésen van lehetőség. Bejelentkezés alapján fogadjuk pácienseinket hétköznap 8 és 17 óra között, igény szerint késő délután és szombaton is. Tudjon meg többet, látogasson el weboldalunkra: www.dermaart.hu
Dr Beleznay Gyöngyike
Bőrgyógyász-kozmetológus szakorvos, lézerterapeuta magánorvos
Derma-Art® Bőrgyógyászati Magánklinika

Web: www.dermaart.hu, Web: www.drbeleznay.hu
E-mail: drbeleznay@dermaart.hu
4400 Nyíregyháza Dózsa György utca 60. fsz.
Telefon: +36 42 506091 Fax: +36 42 506092 Mobil: +36 30 5540848
E-mail: office@dermaart.hu

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése