2013. július 7., vasárnap

Thread lifting a Dermaart Klinikán

A THREAD LIFTING, azaz vékonyszálas kontúrozási technika a legújabb generációs műtét nélküli módszer a megereszkedett bőr hatékony megemelésére és feszesítésére. A szemöldök, az orcák, a toka és a nyak laza bőrének megemelésére szolgáló lifting kezelés jól tolerálható, biztonságos, eljárás.
 
Az eljárás során vékony tűk segítségével a bőr megfelelő rétegébe juttatott bio-aktív, antimikrobiális, teljesen felszívódó, steril szálakat használunk. A korábban alkalmazott, nem felszívódó szálas (Silhouette, aranyszál) technikákhoz képest ez az eljárás vágás nélkül és kockázatmentesen használható, és hatékonysága is nagyobb, valamint biztonságosabb, hiszen a hajszálvékony bőrbarát, steril szálak idővel felszívódnak.

Az eljárásról röviden összefoglalva:
  • A beültetett, biológiai úton felszívódó szálak anyaga azonos az évtizedek óta biztonsággal használt sebészi felszívódó varratok anyagával, melyek teljes mértékben lebomlanak a szervezetben.
  • A kezelés hatására a természetes vonások nem változnak, csupán fiatal kori helyükre kerülnek. A módszer előnye, hogy nincsenek hegek és nincs vagy csak minimális a felépülési idő.
  • A beültetett szálak nem csak alátámasztanak, hanem rugalmas kötőszöveti rostképzést provokáló hatásuknál fogva feszesítik is a bőrt, valamint élénkítik a helyi mikro-keringést és aktiválják a regenerációs folyamatokat.  A beültetett szálak körül új kötőszövet képződik, amely azután is feszesen tartja a bőrt, miután a szálak felszívódtak. A bőr a kezelést követően 1,5 -2 évig is fiatalos marad. A hatás fokozható a kezelések ismétlésével, 3-6 hónap múlva kontrollvizsgálat és kisebb számú szál behúzása javasolt a hatás megnyújtása érdekében.
  • A beavatkozás helyi érzéstelenítés mellett végezhető, sok esetben akár érzéstelenítés nélkül is jól tolerálható. Mindössze 30-60 percet vesz igénybe, a beültetett szálak mennyiségétől függően.  A hatás azonnal látható, azonban további hatásfokozódás várható a kezelést követő hónapokban, a szálak beágyazódásának és új támasztó kötőszövet képződésének köszönhetően.
  • Az esetek kis százalékában előfordulhat apró bevérzés, pár napig tartó duzzanat és enyhe fájdalom a beavatkozás helyén. Ezek a panaszok természetesek, és néhány nap alatt maradéktalanul elmúlnak.
A vékonyszálas kontúrterápia a klasszikus anti-aging kezeléseken túl, illetve azokkal kombinálva egy új és minden eddiginél hatékonyabb lehetőséget nyit meg a műtétmentes arcfiatalítás terén az esztétikai bőrgyógyászatban.
Mely kezelésekkel kombinálható a vékonyszálas kontúrterápia?
  • Botox   
  • Hyaluronsavas ránctöltés és volumenpótlás
  • Guna biolifting
  • Mezoterápia
  • Orvosi hámlasztó kezelések
  •  Drakula terápia
  • Lézeres rejuvenáció
  • Radiofrekvenciás bőrfeszesítés
  • Lézerultrahangos bőrfiatalítás
Kiknek ajánlott?
Minden olyan 35 év feletti páciensnek, akinek a kor előrehaladtával lazává vált a bőre, és az arc kontúrja elvesztette a határozottságát, és ezt nem sebészeti úton szeretné korrigáltatni. Bemutatunk néhány olyan eljárást, olyan lehetőséget, amit alkalmazunk  a megereszkedett bőr hatékony megemelésére és feszesítésére:

Előtte
Utána
Arckezelés:
Finom, mégis látványos eredmények érhetőek el ezzel a technikával. Minimálisan invazív eljárás, ahol minimális a bevérzés kockázata, és sminkkel fedhető, így nincs felépülési idő. Az eredmény tartós, egy, de akár két évig is fennmarad. Ezt segíti az is, ha az eljárást egymás után 2-3 alkalommal ismételjük.

Előtte
Utána
Tokakezelés:
Minimálisan invazív eljárás, ahol minimális a bevérzés kockázata, és sminkkel fedhető, így nincs felépülési idő. Az eredmény tartós, egy, de akár két évig is fennmarad. Ezt segíti az is, ha az eljárást egymás után 2-3 alkalommal ismételjük.

Mikor nem alkalmazható?
Gyulladásos és lázas megbetegedések, bőrfertőzések, egyes belgyógyászati kórképek, autoimmun betegségek, valamint vérzékenység, terhesség és szoptatás esetén.

Mennyibe kerül a Thread lifting kezelés?
Egyénre szabott, az előzetes személyes vizsgálat során tervezhető. Az életkor, a bőr állapota, a kezelni kívánt terület alapján határozható meg a szükséges szálak mennyisége, és ennek függvényében a kezelés ára. A műtéti áraknál mindenképpen alacsonyabb költségre kell számítani, és nem kell kiesni a munkából, a mindennapi aktivitásból. Kérjen időpontot vagy további információt!  Ingyenes vizsgálatra a területileg illetékes állami rendelésen van lehetőség.

Dr Beleznay Gyöngyike
Bőrgyógyász-kozmetológus szakorvos, lézerterapeuta magánorvos
Derma-Art® Bőrgyógyászati Magánklinika

Web: www.dermaart.hu, Web: www.drbeleznay.hu
E-mail: drbeleznay@dermaart.hu
4400 Nyíregyháza Dózsa György utca 60. fsz.
Telefon: +36 42 506091 Fax: +36 42 506092 Mobil: +36 30 5540848
E-mail: office@dermaart.hu

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése