2017. január 19., csütörtök

G-PONT feltöltés a Derma-Art Klinikán


G-pont feltöltés már Nyíregyházán is! 

A 1950-es években, egy német nőgyógyász, Ernst Grafenberg, azonosított egy kis területet a hüvely belsejében. Később kiderült, hogy ez a terület rendkívül erogén. Ennek megfelelően ezt a terület később G-pontnak nevezték el. Miközben néhányan a tudományos világból még mindig vitatják a G-pont létezését sok nő állítja, hogy megtalálta, és sokaknál erőteljes orgazmust okoz a G-pont ingerlése. A vita tovább folytatódott, amikor egy kaliforniai kozmetikai nőgyógyász, David Matlock, kifejlesztett egy módszert, egy eljárást, amivel a G-pont kiemelkedőbbé, könnyebben megtalálhatóvá és még sokkal érzékenyebbé válik. A technika az úgynevezett G-pont feltöltés, aminek során az orvos emberi mesterséges kollagénnel, vagy saját zsírral tölti meg a G-pont környékét.

Mi is az a G-Pont?

A Grafenberg pont (G Pont) nagyítása, más néven augmentációja egy egyszerű ambuláns beavatkozás során megoldható. A G-pont környékén a bőr alá saját zsírt vagy idegen kitöltő anyagot alkalmaznak. A G-pont feltöltés során a hüvelybemenettől 2-3 cm-re, a hüvely mellső falán, 1cm2-nyi területen a hüvelyhámba adott kollagén injekció segítségével feltöltjük a G-pontot. A G-pont megduzzad, és tapinthatóvá válik. A G-pont feltöltést azoknak a nőknek ajánljuk, akik szexuális életüket izgalmasabbá szeretnék tenni G-pontjuk méretének növelésével. Fontos, hogy a nő egészséges orgazmusra képes legyen, azaz képes legyen orgazmust átélni.

Az eljárás megnövelheti a szexuális élményt, kellemesebbé teheti az intim pillanatokat. Egy kísérleti tanulmány megállapította, hogy az alanyok 87 százaléka számolt be fokozott szexuális kielégülésről a G-pont feltöltés után. G-pont injekció csupán egy lehetőség, hatékonysága egyéni adottságok függvénye, így az eredmény nem garantált.

A G-pont augmentációja növeli azt a területet, ami ingerelhető a G-pont körül, így több inger érheti a G-pontot, ezáltal növekedhet a szexuális élmény a szexuális aktus során.  A G-pont feltöltés történhet „saját zsír” alkalmazásával, vagy különböző kollagén feltöltő anyagokkal. Az eljárások hátránya, hogy nyolc - tíz hónapon belül meg kell ismételni, mert a kollagén felszívódik. Maga a folyamat egyszerű, 10-20 perc alatt megtörténik, helyi érzéstelenítéssel. A beavatkozást csak orvos végezheti! Mivel a kollagén szervezetünkben is megtalálható anyag, allergiás reakció nem jelentkezhet a befecskendezést követően.

Kérjen időpontot vagy további információt!  Kezelési áraink személyre szabottan változhatnak, előzetes információt telefonon és személyesen is kérhet. Ingyenes vizsgálatra a területileg illetékes állami rendelésen van lehetőség. Bejelentkezés alapján fogadjuk pácienseinket hétköznap 8 és 17 óra között, igény szerint késő délután és szombaton is. Tudjon meg többet, látogasson el weboldalunkra: www.dermaart.hu

Dr Beleznay Gyöngyike
Bőrgyógyász-kozmetológus szakorvos, lézerterapeuta magánorvos
Derma-Art® Bőrgyógyászati Magánklinika

Web: www.dermaart.hu, Web: www.drbeleznay.hu
E-mail: drbeleznay@dermaart.hu
4400 Nyíregyháza Dózsa György utca 60. fsz.
Telefon: +36 42 506091 Fax: +36 42 506092 Mobil: +36 30 5540848
E-mail: office@dermaart.hu

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése