2014. augusztus 27., szerda

Pezoderm védőkrém - Megszülettünk!

DR BELEZNAY GYÖNGYIKE Bőrgyógyász-kozmetológus szakorvos, lézerterapeuta magánorvos. Az Amerikai Bőrgyógyászati Akadémia Tagja, a Derma-Art® Bőrgyógyászati Magánklinika tulajdonosa beszél a Pezoderm védőkrémről. A Pezoderm védőkrém Magyar termék, Magyar munkahelyeket teremtettünk, és Magyar munkahelyeket tartunk fennt. Ön vásárlásával a Magyar ipart és a Magyar munkahelyeket segíti.
A PEZODERM® VÉDŐKRÉM egy modern felfogásban megkomponált, és előállított finom krémes állagú, és tetszetős csomagolású termék. Mindennapi és általános használatra javasolt védőkrém, mely nélkülözhetetlen minden háztartásban. Tápláló növényi hatóanyagainak, jojobaolaj és avokádó olaj, napraforgó olaj és levendula olaj tartalmának, A, B5, D, E vitamin tartalmának köszönhetően puhítja a bőrt, elősegíti a hámosodást, a hámsejtek regenerálódását. Használata során a védőkrém légáteresztő filmréteget alkot, ezzel megakadályozza, hogy a nedvesség érintkezzen a bőrrel, az így kialakult réteg víztaszító védőréteget képez a bőrön. Ez a víztaszító védőgát óvja a bőrt a túlzott nedvesség, valamint különböző baktériumok és gombák hatása ellen. Parabén mentes, Pantenolt, bisabololt és A, B5, D, E-vitamint tartalmaz.

AJÁNLJUK AZ EGÉSZ CSALÁDNAK.

Bőrünk minden korban érték, fontos, hogy óvjuk, védjük a mindennapokban. A PEZODERM® VÉDŐKRÉM kicsiknek és nagyoknak egyaránt használható. Összetevői révén az érzékeny bőrűek is használhatják.  A benne található Jojobaolaj viaszos észterei nagyon hasonlítanak az emberi bőr által termelt faggyú észtereihez (mely a bőrünket védő hidrolipid film része), így kiválóan erősíti a bőr védelmi funkcióit, gyulladáscsökkentő, bőrkondicionáló hatásúak. Az avokádó olaj tartalma kiválóan ápolja a száraz, kirepedezett, ekcémás bőrt is, elősegíti a sejtmegújulást, így alkalmazzák érzékeny, gyulladásra hajlamos bőr esetén, illetve hegek kezelésére is. A napraforgóolaj tartalma miatt hatékony emollient anyag, mely hatásos lehet irritált vagy kiszáradt bőr természetes védőrétegének a helyreállításában, erősítésében. Levendula olaj tartalma, hatásos fegyver lehet a gombás fertőzések elleni harcban. Vitamin és Bisabolol tartalma miatt kiváló gyulladáscsökkentő, bőrnyugtató hatású, segít a bőr védőrétegének fenntartásában.

ALKALMAZÁSI LEHETŐSÉGEK A MINDENNAPOKBAN:
  1. HÁMSÉRÜLÉSEK, HORZSOLÁSOK ÁPOLÁSA: Sokféle kisebb hámsérülés vagy bőrirritáció létezik, amely könnyen begyulladhat, elfertőződhet. PEZODERM® VÉDŐKRÉM gyulladáscsökkentő, bőrnyugtató hatású. Elősegíti a hámosodást, a hámsejtek regenerálódását, a sejtmegújulást. Fokozza a bőr ellenállását a fertőzésekkel szemben.
  2. ENYHE ÉGÉSI ÉS FAGYÁSI SÉRÜLÉSEK, ENYHE NAPÉGÉS: Kiválóan erősíti a bőr védelmi funkcióit, gyulladáscsökkentő, bőrkondicionáló hatású. Elősegíti a hámosodást, a hámsejtek regenerálódását. A természetes összetevői segítenek megnyugtatni a bőrt és elősegítik annak mihamarabbi javulását.
  3. EKCÉMÁS-PATTANÁSOS BŐR ÁPOLÁSA: Kiválóan ápolja a száraz, kirepedezett, ekcémás bőrt is, elősegíti a sejtmegújulást, így alkalmazzák érzékeny, gyulladásra hajlamos bőr esetén, gyulladáscsökkentő, bőrnyugtató hatású. Segít a bőr védőrétegének fenntartásában.
  4. IDŐSKORÚAK BŐRÉNEK ÁPOLÁSA: A bőr öregedési folyamatait sajnos nem lehet meggátolni. Az idősödő bőr sejtjei és mirigyei már nem működnek olyan aktívan. Az elvékonyodott száraz bőr kis sérülései szinte nem is láthatóak, viszont másodlagos bőrgyulladás okai lehetnek. A PEZODERM® VÉDŐKRÉM, elősegíti a hámosodást, a hámsejtek regenerálódását.
  5. BABA POPSI ÁPOLÁSÁRA ÉS PELLENKÁS TERÜLET VÉDELME: Védi a pelenkával fedett bőrterületet. A csecsemők és kisgyermekek bőre speciális ápolást igényel, mert több lényeges dologban is különbözik a felnőttek bőrétől. A csecsemő- és kisdedkor egyik legproblémásabb bőrterülete a pelenkás rész. Az itt jelentkező bőrirritációs tünetek jelentős része kivédhető kellő higiéniával és megfelelő készítmény alkalmazásával. A PEZODERM® VÉDŐKRÉM védőréteget képez a bőrön, megelőzi és enyhíti a pelenka okozta irritációt, védi a széklet és vizelet irritációjával szemben. Természetes hatóanyagai enyhítik a bőr kipirosodását, segítik a regenerációt. Kiváló gyulladáscsökkentő, bőrnyugtató hatású, segít a bőr védőrétegének fenntartásában.














DR BELEZNAY GYÖNGYIKE BŐRGYÓGYÁSZ SZERINT MIÉRT VÁLASSZA ÖN A PEZODERM® VÉDŐKRÉMET?

★ Mert MAGYAR TERMÉK! Magyar munkahelyeket teremtettünk, és tartunk fent. Ön vásárlásával a MAGYAR ipart a MAGYAR munkahelyeket segíti.
★ Mindennapi és általános széles körú használatra javasolt krém, mely nélkülözhetetlen minden háztartásban. Kicsiknek és nagyoknak egyaránt használható.
★ Nem tartalmaz színezéket, mesterséges illatanyagot, parabént és szulfátokat. A fejlesztés során nagyon figyeltünk a biztonságra.
★ A fejlesztés során nem alkalmaztunk állatkísérleteket.
★ Tradicionális, ám mégis modern, a kor követelményeinek megfelelően válogatott alapanyagokból előállított, modern termék. Növényi olajokkal, vitaminokkal gazdagítva.
★ Gyógyszerminőséget teljesítő alapanyagokból készült. Magas követelményeknek megfelelő GMP gyártás. Gyógyszertári minőség.
★ Bőrgyógyászatilag tesztel.
★ Nagyon kedvező, minőségarányos ár.
A PEZODERM® VÉDŐKRÉM általános mindennapi használatra javasolt krém. Vékony rétegben egyenletesen vigye fel az érintett bőrfelületre napi 3-5 alkalommal. Figyeljünk arra, hogy szembe és nyálkahártyára ne kerüljön. Külsőleg alkalmazandó!
VÁSÁROLJA MEG MOST: EVENTUSPHARMA WEB ÁRUHÁZ

Letölthető anyagok:
PEZODERM - MEGSZÜLETTÜNK
PEZODERM - BABAPOPSI ÁPOLÁSA
PEZODERM - IDŐSKOR

Dr Beleznay Gyöngyike
Bőrgyógyász-kozmetológus szakorvos, lézerterapeuta magánorvos
Derma-Art® Bőrgyógyászati Magánklinika

Web: www.dermaart.hu, Web: www.drbeleznay.hu
E-mail: drbeleznay@dermaart.hu
4400 Nyíregyháza Dózsa György utca 60. fsz.
Telefon: +36 42 506091 Fax: +36 42 506092 Mobil: +36 30 5540848
E-mail: office@dermaart.hu

KövessEN a közösségi oldalainkon:




© Dr. Beleznay Gyöngyike - Minden jog fenntartva. A weboldalon található anyagok, szerzői jogvédelem alatt állnak. Felhasználásuk csak Dr. Beleznay Gyöngyike bőrgyógyász engedélyével lehetséges. Amennyiben szeretné felhasználni a drbeleznay.hu weboldalon lévő anyagokat, úgy keresse Dr. Beleznay Gyöngyike bőrgyógyászt. Köszönjük.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése