2013. július 2., kedd

PEZODERM FÜRDETŐ KRÉM

A Pezoderm® fürdető krém tradicionális jól bevált receptúra alapján, ám modern felfogásban, gyógyszertári minőségben előállított gyengéd mosakodó krém, az egész család számára. Hosszabb eltarthatóság, jól kenhetőség jellemzi, és könnyen elegyedik a vízzel. Nem tartalmaz színezéket, mesterséges illatanyagokat és parabént. Száraz, érzékeny és normál bőrre is ajánlott. Babáknak és kisgyermekeknek is használható. A termékeket megvásárolhatja a Derma-Art Bőrgyógyászati Magánklinikán, a gyógyszertárakban, és az Eventuspharma Webáruházban
 
PEZODERM FÜRDETŐ KRÉM:
Pezoderm® Fürdető krém általános használatra fürdéshez és mosakodáshoz ajánlott parabénmentes krém. Alkalmas a száraz, érzékeny vagy normál bőr mindennapi, gyengéd tisztításához. Babák és kisgyermekek bőrén is alkalmazható. Diónyi mennyiséget tegyen a tenyerébe, és szappanként használva vigye fel a megtisztítandó, vagy ápolandó bőrfelületre. További hígítás nem szükséges. Családnak 1 hónapra, felnőtteknek 2 hónapra, babáknak 3 hónapra is elegendő lehet, így nagyon gazdaságos megoldás az egész család számára.
A Pezoderm® Fürdető krém nemcsak roppant hasznos a fürdésnél, de több mindenre jó, mint gondolnád. Nézzük “szakszerű” használatát: A legpraktikusabb, ha nem a baba testére kenjük fürdés előtt (mert úgy eléggé csúszós lesz a baba), hanem a tenyerünkbe nyomunk egy diónyit, eresztünk hozzá kis vizet és így tesszük a fürdővízbe. Ha nem használunk babafürdetőt (amik eléggé szárítják a bőrét), akkor általában már nem kell fürdés után testápolózni a babát, a Pezoderm® Fürdető krém használata elegendő a szép, puha, bársonyos puszilnivaló bőröcskének. Olajozni nem kell a babát, csak szükség esetén a célterületet pl. köldök kitisztogatása, fül mögötti terület, vagy koszmó esetén… Nyugodtan használhatjuk testápolóként, vagy ha a babánk bőre úgy kívánja, akkor fürdés előtt bekrémezzük, és a fürdővízzel lemossuk róla, így is nagyon finom, bársonyos kis bőröcske lesz a végeredmény.

Összetevők (INCI): Aqua, White Petrolatum, Cetearyl Alcohol, Polysorbate 60, Paraffinum Liquidum, Phenethyl Alcohol & Caprylyl Glycol

CPNP Kód: 1166809
EAN Kód: 5999881284362
Kiszerelés: 250g

*CPNP: (Cosmetic Products Notification Portal). The CPNP is the online notification system created for the implementation of Regulation (EC) No 1223/2009 of the European Parliament and of the Council on cosmetic products.

Pezoderm fürdető krém
250g

 Megvásárolom

Dr Beleznay Gyöngyike
Bőrgyógyász-kozmetológus szakorvos, lézerterapeuta magánorvos
Derma-Art® Bőrgyógyászati Magánklinika
Web: www.dermaart.hu, Web: www.drbeleznay.hu
E-mail: drbeleznay@dermaart.hu
4400 Nyíregyháza Dózsa György utca 60. fsz.
Telefon: +36 42 506091 Fax: +36 42 506092 Mobil: +36 30 5540848
E-mail: office@dermaart.hu

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése