2013. május 1., szerda

Belső szemzug feltöltése a Dermaart Klinikán

Belső szemzug feltöltése a Dermaart Klinikán


Mély árkok, sötét karikák a szem alatt? Műtét nélküli megoldással eltüntethetők! A belső szemzug feltöltése a ráncfeltöltéshez hasonló eljárással történik, de kissé eltérő beadási technikát alkalmazunk, és speciális töltőanyagot, mely jobban alkalmazkodik az érzékeny szem alatti terület igényeihez. A szem alatti mély árok alápárnázása egy különleges viszkoelaszticitású természetes töltőanyag segítségével történik, mely a hyaluronsav mellett antioxidánsok, aminosavak, ásványi anyagok és vitaminok kombinációját is tartalmazza, és ezzel a sötét karikák ellen is felveszi a harcot. A kezelés csupán néhány percet vesz igénybe. A jó tolerálhatóságot érzéstelenítő krém felvitele és hűtés biztosítja. Speciálisan vékony tűvel, néhány apró szúrással a szem alatti régióban található izomszövet alá injekciózzuk be a ráncfeltöltő anyagot, majd óvatosan elmasszírozzuk. A kezelés után a bőr gyógykozmetikumokkal azonnal sminkelhető is, így Ön zavartalanul visszatérhet a napi teendőihez. A belső szemzug feltöltés eredménye kb. egy évig látványos marad.

Az évek múlásával a legtöbb ember arcán jellegzetes és jól látható változások jönnek létre, és ezek a változások, a korra is jellemzőek. A ráncok kialakulása és a ráncok mélységének erősödése mellet jellemzően a bőr megnyúlása az egyik jellegzetes tünet.


A kezelés csupán néhány percet vesz igénybe. A jó tolerálhatóságot érzéstelenítő krém felvitele és hűtés biztosítja. Speciálisan vékony tűvel, néhány apró szúrással a szem alatti régióban található izomszövet alá injekciózzuk be a ráncfeltöltő anyagot, majd óvatosan elmasszírozzuk. A kezelés után a bőr gyógykozmetikumokkal azonnal sminkelhető is, a teljes eljárás, a kezdő érzéstelenítéssel együtt kb. 25-30 percet vesz igénybe, így akár az ebédszünetben is elvégezhető a kezelés, így Ön zavartalanul visszatérhet a napi teendőihez. A belső szemzug feltöltés eredménye kb. egy évig látványos marad.
A belső szemzug feltöltést a Derma-Art Bőrgyógyászati Magánklinikán végezzük. Bejelentkezés alapján fogadjuk pácienseinket hétköznap 8 és 17 óra között, igény szerint késő délután és szombaton is. Kérjen időpontot vagy további információt!

Dr Beleznay Gyöngyike
Bőrgyógyász-kozmetológus szakorvos, lézerterapeuta magánorvos
Derma-Art® Bőrgyógyászati Magánklinika
Web: www.dermaart.hu, Web: www.drbeleznay.hu
E-mail: drbeleznay@dermaart.hu
4400 Nyíregyháza Dózsa György utca 60. fsz.
Telefon: +36 42 506091 Fax: +36 42 506092 Mobil: +36 30 5540848
E-mail: office@dermaart.hu

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése