2017. január 19., csütörtök

Bőrsebészeti beavatkozások a Derma-Art Klinikán


Radiofrekvenciás bőrsebészet

Radiofrekvenciás kés és koagulátor merőben új technológia. A klinikánkon alkalmazott radiofrekvenciás kés és koagulátor merőben új technológiát alkalmaz a szövetek metszéséhez és koagulálásához. A legkorszerűbb radiofrekvenciás technológia a folyamatos magas frekvencia alkalmazása révén precíz, szövetkímélő vágást, a digitális vezérlés pedig minden pillanatban megbízható működést eredményez. A bőrsebészetben sokoldalúan felhasználható technológia számos programmal áll rendelkezésre, melyek ideális megoldást kínálnak a növedékek, keratosisok, szemölcsök biztonságos és szép gyógyulási eredményt hozó eltávolításához, értágulatok kezeléséhez.

Klinikánkon alkalmazott bőrsebészeti radiofrekvenciás kezelések:

    CUT, CUT AND COAG

A radiofrekvenciás kés előnye a szinte vérzés nélküli metszés.  A keletkező szöveti sérülés – tekintettel a minimális koagulációs zónára - hasonló képet mutat a CO2 lézerrel végzett vágáshoz. A kezelt felszín állapota a patológiai vizsgálatok szerint hasonló vagy jobb, mint a lézeres eljárás esetében, mivel minimális a szövetek oldalhő károsodása.
A radiofrekvenciás beavatkozással minimális vérzéssel járó műtétek végezhetők. A bőrben vezetett elektróda a vágás pillanatában elzárja az apró ereket, így kevesebb vér jut a sebbe. A mérsékelt vérzés a kezelendő terület könnyebb áttekintéséhez vezet, és gyors gyógyulást biztosít. A hegképződés mértéke minimális. Az esetek nagy részében utókezelésre sem kell visszajönni. Más módszerek esetében előforduló mellékhatások, mint például duzzanat, fertőzés, vérzés, a radiofrekvenciás eljárást követően gyakorlatilag sosem jelentkeznek.

    HAEMOSTAT (COAG)

A program ideális a kisebb erek elzárására, valamint a vérzés csillapítására.  Az elektródát közvetlenül használhatjuk a metszett felszínen, mivel a bőrhöz érintéssel azonnal elzárja az ereket, illetve jelentősen mérsékli a vérzést.

    HIGH BURST (FULGURATION)

A program eredményes kezelést biztosít a bőr felületén lévő, vagy onnan kiemelkedő jóindulatú növedékek (keratosis seborrhoica, verruca plana, solaris lentigo, ephelis) eltávolítására. A tompa elektródavéget a bőrhöz érintve a kezelt felszín sejtjei „felforrnak”. Ezt követően a kezelt területről lágyan leválaszthatók a szövetrétegek. A sikeres kezelés végén az elváltozás által már nem érintett friss bőrfelület látható.

    PULSE MODE (S, M, L)

Az impulzus üzemmód a legmodernebb lézerkészülékeknél használatos msec időtartamú impulzusokat alkalmazza. A program segítségével -- nagy teljesítmény mellett -- igen rövid radiofrekvenciás impulzusokkal, a környező szöveteket megkímélve kezelhetjük az értágulatokat.


A radiofrekvenciás sebészet alkalmazási területei:
  •     bőrfüggelékek, fibromák
  •     keratosisok
  •     szemölcsök
  •     condylomák
  •     haemangiomák
  •     értágulatok
  •     benőtt köröm

A radiosebészeti beavatkozások ambulánsan, rövid idő alatt elvégezhetők. Érzéstelenítés igény szerint kérhető. A gyógyulási idő általában rövidebb, mint hagyományos beavatkozás esetén. A még szebb eredmény elérése érdekében utókezelő készítményt tudunk biztosítani.

Kérjen időpontot vagy további információt!  Kezelési áraink személyre szabottan változhatnak, előzetes információt telefonon és személyesen is kérhet. Ingyenes vizsgálatra a területileg illetékes állami rendelésen van lehetőség. Bejelentkezés alapján fogadjuk pácienseinket hétköznap 8 és 17 óra között, igény szerint késő délután és szombaton is. Tudjon meg többet, látogasson el weboldalunkra: www.dermaart.hu

Dr Beleznay Gyöngyike
Bőrgyógyász-kozmetológus szakorvos, lézerterapeuta magánorvos
Derma-Art® Bőrgyógyászati Magánklinika

Web: www.dermaart.hu, Web: www.drbeleznay.hu
E-mail: drbeleznay@dermaart.hu
4400 Nyíregyháza Dózsa György utca 60. fsz.
Telefon: +36 42 506091 Fax: +36 42 506092 Mobil: +36 30 5540848
E-mail: office@dermaart.hu

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése