2016. január 13., szerda

Számítógépes anyajegyszűrés


Számítógépes anyajegyszűrés!

Klinikánkon vállaljuk az anyajegy és bőrrák szűrést, digitális dermatoszkópiás rendszerrel. Akinek bármelyik anyajegye megváltozik, vagy bőrén új pigmentált növedék jelenik meg, akkor gondolni kell melanomára és ki kell zárni ennek a lehetőségét. 

„A melanoma a saját tintájával írja a bőrre a diagnózist csak el kell tudni olvasni.„ ( Davis, melanoma kutató )


A DERMA-ART Bőrgyógyászati és szépségklinikán vállaljuk az anyajegy és bőrrák szűrést, a DERMDOC digitális dermatoszkópiás rendszerrel. Akinek bármelyik anyajegye megváltozik, vagy bőrén új pigmentált növedék jelenik meg, akkor gondolni kell melanomára és ki kell zárni ennek a lehetőségét.
Az utóbbi években a környezeti és életmódbeli változások hatására folyamatosan nő a bőrrákos megbetegedések száma. A betegség korai felismerésében, illetve kialakulásának megelőzésében nyújt segítséget a dermatoszkóp, és annak továbbfejlesztett , komputerhez kapcsolt változata, a digitális dermatoszkópos vizsgálat.
A teljesen fájdalommentes , kismamákon és gyerekeken is biztonságosan elvégezhető vizsgálat lehetővé teszi a veleszületett és szerzett anyajegyekben, festékes bőrelváltozásokban zajló változások követését, a pontosabb diagnózis megállapítását és az esetleges bőrrák megelőzését. Digitális dermatoszkópos vizsgálat során a kutatások szerint kb. 20 %-kal pontosabb diagnózis születik, mint az eddig alkalmazott vizsgálómódszer segítségével, hiszen a számítógépes kamerarendszer az eddig megszokott 10x-es nagyítás helyett 30-40x-est alkalmaz, és mélyebb bepillantást nyújt a bőrbe. A számítógép óriási adatbázisa további segítséget nyújt az elemzéshez, memóriájában pedig eltárolható minden kép és hozzá kapcsolódó adat, ami az anyajegyek esetleges változásakor pontos összehasonlításra ad lehetőséget.

Kérjen időpontot vagy további információt!  Kezelési áraink személyre szabottan változhatnak, előzetes információt telefonon és személyesen is kérhet. Ingyenes vizsgálatra a területileg illetékes állami rendelésen van lehetőség. Bejelentkezés alapján fogadjuk pácienseinket hétköznap 8 és 17 óra között, igény szerint késő délután és szombaton is. Tudjon meg többet, látogasson el weboldalunkra: www.dermaart.hu

Dr Beleznay Gyöngyike
Bőrgyógyász-kozmetológus szakorvos, lézerterapeuta magánorvos
Derma-Art® Bőrgyógyászati Magánklinika

Web: www.dermaart.hu, Web: www.drbeleznay.hu
E-mail: drbeleznay@dermaart.hu
4400 Nyíregyháza Dózsa György utca 60. fsz.
Telefon: +36 42 506091 Fax: +36 42 506092 Mobil: +36 30 5540848
E-mail: office@dermaart.hu

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése