Derma-Art Magánbőrgyógyászat és Szépségklinika

Derma-Art Magánbőrgyógyászat és Szépségklinika teljes körű bőrgyógyászati és szépészeti ellátás egy helyen, igényes környezetben, várakozás nélkül!

Dr Beleznay Gyöngyike bőrgyógyász

Dr. Beleznay Gyöngyike bőr és nemibeteg-gyógyász, kozmetológus szakorvos, lézerterapeuta magánorvos honlapja.

Derma-Art Magánbőrgyógyászat és Szépségklinika Youtube csatorna

Kövessen minket a népszerű videómegosztón!

Kövessen minket a Facebookon is!

Minden nap új hírek

Kövessen a Twitteren

Folyamatosan olvashat legújabb híreinkről

Kövessen a LinkedIn-en

Folyamatosan olvashat legújabb híreinkről

2014. augusztus 27., szerda

Pezoderm Védőkrém, a babapopsi helyes ápolása!

Mit mond a bőrgyógyász? Dr. Beleznay Gyöngyike: szerint a baba bőrápolásának kiemelt területe a popsi ápolása. A pelenka dermatitisznek nevezett irritációt elsősorban kellő higiéniával és megfelelően zsíros, víztaszító popsikrém használatával tudjuk kivédeni, illetve kezelni. Az ilyen készítmény alkalmazásakor mindig vigyázni kell arra, hogy a krém ne kerüljön a nemi szervekre /szervekbe, mert ott súlyos problémákhoz vezethet: például hártyaképződést okozhat, vagy kitűnő táptalajul szolgálhat a baktériumoknak. Fokozottan figyeljünk a parabén tartalmú krémekre, próbáljuk meg elkerülni ezeket, amelyek károsak is lehetnek a babának! Használjunk Parabén mentes termékeket! Válassza a PEZODERM VÉDŐKRÉMET!

Tudta?

A babapopsin és környékén, azaz a pelenkával érintkező területeken jelentkező kipirosodó, sebesedő, olykor nedvező, viszkető, kiütésszerű bőrirritációt pelenka dermatitisznek, vagy pelenkakiütésnek nevezzük. Pelenkakiütés az egyik leggyakoribb csecsemőkori bőrbetegség. A vizelet és a széklet, izgató, irritáló hatása, a pelenka nedves bőrt érő dörzsölése, a bőr kipirosodásához, felmaródásához vezet. A gombák és baktériumok is elszaporodnak ezen a területen, amelyek csak súlyosbítják a folyamatot. Ez a gyakran előforduló bőrbetegség 0-3 éves korú gyermekeknél a legjellemzőbb. A pelenka dermatitisz általában a születést követő második és negyedik hónap között lép fel. Ilyen esetben tanácsos gyakrabban váltani pelenkát, és amikor csak tehetjük, hagyjuk a gyermeket pelenka nélkül. A tüneteket az első kiütések megjelenésekor el kell kezdeni kezelni megfelelő popsikrémmel, mert elhanyagolás esetén elfertőződhetnek és idővel csak drasztikus beavatkozással (gyógyszeres kezelés) lehet segíteni.

Bababőr tulajdonságai:

Ismernünk kell a különbségeket a csecsemők a kisgyermekek és a felnőttek bőre között, hogy válaszoljunk a kérdésre. A csecsemők és kisgyermekek bőre speciális felépítésű, így eltérő ápolást igényel, mert a szerkezeti szempontok kivételével több lényeges dologban is különbözik a felnőttek bőrétől. Az anyaméhben 8 körüli p H - értékű magzatvízben lubickolnak a babák, de születéskor, a kor előrehaladtával, ill. testtájék szerint is módosul ez az érték. Míg az anyaméhben lúgos pH-jú magzatvízről beszélünk, a babák bőre a születést követően a baktériumok megjelenésével szinte azonnal enyhén savassá válik. A bőr védelmét a hidrolipid réteg képezi, melynek egyik alkotóeleme a faggyú. Ez az anyag a kicsiknél még nem termelődik olyan mennyiségben, mint a felnőtteknél. Ebből adódóan a babák és a gyermekek bőrének pH-értéke a semlegeshez (7.0) közelít, míg a felnőtteké savas irányba tolódik, 5.5-ös érték körül mozog.

Bőrvédő hidrolipid köpeny:

Az egészséges bőrön folyamatosan képződik a hidrolipid köpeny, mely a bőr pH-értékét adja. Ez egy olyan savköpeny, mely a velünk élő baktériumok anyagcseretermékeiből, verejtékből, faggyúmirigyek váladékából áll, és fontos barrier-funkciót lát el. Mivel a gyermekek bőrének pH-értéke nem annyira savas, mint a felnőtteké, a különféle mikrobákkal szemben kevésbé ellenálló. Azokon a területeken, ahol intenzívebb a faggyútermelés, kedvezőbb a gombák számára az élettér, és itt jelenhetnek meg leggyakrabban a bőrtünetek. Tudnunk kell azonban, hogy a legtöbb bőrtünetet az immunrendszer egészének gyengesége okozza, melynek első „állomása” a bőr, mint elsődleges védőrendszer A nedves és meleg környezet, az éretlen verejtékmirigyek, valamint az elszaporodó baktériumok és gombák együttesen segítik elő a babapopsi gyulladásos folyamatát.

Bőrvédő magzatmáz:

A magzatmáz az élet első napjaiban ápolja az újszülött bőrét és védi a fertőzésektől. Megóvja a baba bőrét a születés utáni gyors kiszáradástól. Néhány nap után a bőrvédő magzatmáz hatása fokozatosan lekopik és ezt követően a baba bőre folyamatos , gondoskodó ápolásra szorul. Erre azért van szükség, mert ezzel támogathatjuk meg a bőr fejlődési folyamatát, ami innentől kezdve egy életen át hivatott védelmet nyújtani, és a szervezet legnagyobb érzékelési felületeként is jól funkcionálni. Ennek érdekében nem lehet elég korán elkezdeni a megfelelő, természetes hatóanyagokból készült, parabén és szulfát mentes, korszerű babaápoló termékekkel való mindennapi gondoskodást. Válassza a PEZODERM VÉDŐKRÉMET!

Mikor és miért jelenhet meg a pelenkakiütés?

A pelenkakiütés a legtöbb esetben akkor jelentkezik, amikor a popsi és a nemi szervek környékén lévő területen a vizelet és a széklet irritáló anyagai hatására a bőr vörössé, gyulladttá válik. A vizeletben lévő anyagok, de főleg az ammónia és a székletben lévő baktériumok, és a megtelepedő gombák pedig irritálhatják, érzékennyé teszik a bőrt. A pelenkakiütés először csak lividvöröses foltok formájában jelentkezik a baba popsiján vagy a nemi szervek körül. Később, ez a folyamat kiterjedhet és lehet általános, teljes területre kiterjedő bőrgyulladás, ahol a bőr tapintásra forrónak tűnhet, és lehetnek rajta foltok, pattanások és hólyagok, és ha nem kezelik a problémát, akkor súlyosan el is fertőződhet. Mindezek mellett a megtelepedő baktériumok és a sarjadzó gombák által okozott fertőzés súlyosbodhat.

Előfordulásának kiváltó okai: Többfélék lehetnek, nagyon gyakori viszont a:

★gyomorrontás miatt kialakulthasmenés esetén,
★a csecsemő étrendjében történő bekövetkezett változás, amikor az elválasztásra kerül sor, anyatejről tápszerre vagy szilárd táplálkozásra térnek rá, nagyon valószínű, hogy a gyermek széklete pelenkakiütést fog kiváltani,
★gyakori eset a fogzáskor kialakuló pelenkakiütés is,
★okok között szerepelhet a gyakran nedves bőr, ez az izzadás vagy a fürdetés utáni nem megfelelő törölközés következménye,
★gyakorta kialakulhat pelenkakiütés, különféle szappanoktól, habfürdőtől, törlőkendőtől, de akár magától a pelenkától is, melyekben a vegyi anyagok, tartósító szerek és az alkoholtartalom irritálja a baba bőrét,
★a pelenka megválasztása szintén nagyon fontos. Hiszen a pelenka vagy a műanyag nadrág nem engedi, hogy levegő jusson a baba bőréhez, így akadályozza a kiütés gyógyulását, és az irritáció egyre rosszabbodik. 

Mit tegyünk pelenkakiütés esetén? 

★ Az egyik legfontosabb feladat, hogy a gyermek pelenkáját minél sűrűbben cseréljük ki, ha pisis vagy kakis lett.
★ Alaposan meg kell tisztítani a pelenka alatti területet, melyet előröl hátrafelé kell, és nem szabad kihagyni az apró redőket sem. Ehhez a szappanos lemosás, illetve törlőkendő használata a legcélszerűbb.
★ Levegőztessük a babapopsit, kerüljük el mindenképpen a műanyag pelenkanadrágot, mert az nem engedi keringeni a levegőt a pelenka alatt. Ha már kialakulóban van a pelenkakiütés kezdjük el a kezelést, amikor a legapróbb vörösség, livid foltok vagy irritáció megjelenik.
★ Gyengéden tisztogassuk le az érintett területet, fordítsunk külön gondot a ráncokra és redőkre. Szárítsuk meg a baba bőrét. A levegőztetés segíti a pelenkázandó terület száradását és elősegíti a gyógyulást. Minden pelenkázásnál jól kenjük be a problémás felületet bőrvédő krémmel! Válassza a PEZODERM VÉDŐKRÉMET! Nem szabad hintőport használnunk, amíg tart a pirosság!
★ Forduljon bőrgyógyászhoz, vagy gyermekorvoshoz, ha nem múlnak a tünetek. 






Letölthető anyagok:
PEZODERM - MEGSZÜLETTÜNK
PEZODERM - BABAPOPSI ÁPOLÁSA
PEZODERM - IDŐSKOR

Dr Beleznay Gyöngyike
Bőrgyógyász-kozmetológus szakorvos, lézerterapeuta magánorvos
Derma-Art® Bőrgyógyászati Magánklinika
Web: www.dermaart.hu, Web: www.drbeleznay.hu
E-mail: drbeleznay@dermaart.hu
4400 Nyíregyháza Dózsa György utca 60. fsz.
Telefon: +36 42 506091 Fax: +36 42 506092 Mobil: +36 30 5540848
E-mail: office@dermaart.hu
KövessEN a közösségi oldalainkon:




© Dr. Beleznay Gyöngyike - Minden jog fenntartva. A weboldalon található anyagok, szerzői jogvédelem alatt állnak. Felhasználásuk csak Dr. Beleznay Gyöngyike bőrgyógyász engedélyével lehetséges. Amennyiben szeretné felhasználni a drbeleznay.hu weboldalon lévő anyagokat, úgy keresse Dr. Beleznay Gyöngyike bőrgyógyászt. Köszönjük.

Pezoderm védőkrém - Megszülettünk!

DR BELEZNAY GYÖNGYIKE Bőrgyógyász-kozmetológus szakorvos, lézerterapeuta magánorvos. Az Amerikai Bőrgyógyászati Akadémia Tagja, a Derma-Art® Bőrgyógyászati Magánklinika tulajdonosa beszél a Pezoderm védőkrémről. A Pezoderm védőkrém Magyar termék, Magyar munkahelyeket teremtettünk, és Magyar munkahelyeket tartunk fennt. Ön vásárlásával a Magyar ipart és a Magyar munkahelyeket segíti.
A PEZODERM® VÉDŐKRÉM egy modern felfogásban megkomponált, és előállított finom krémes állagú, és tetszetős csomagolású termék. Mindennapi és általános használatra javasolt védőkrém, mely nélkülözhetetlen minden háztartásban. Tápláló növényi hatóanyagainak, jojobaolaj és avokádó olaj, napraforgó olaj és levendula olaj tartalmának, A, B5, D, E vitamin tartalmának köszönhetően puhítja a bőrt, elősegíti a hámosodást, a hámsejtek regenerálódását. Használata során a védőkrém légáteresztő filmréteget alkot, ezzel megakadályozza, hogy a nedvesség érintkezzen a bőrrel, az így kialakult réteg víztaszító védőréteget képez a bőrön. Ez a víztaszító védőgát óvja a bőrt a túlzott nedvesség, valamint különböző baktériumok és gombák hatása ellen. Parabén mentes, Pantenolt, bisabololt és A, B5, D, E-vitamint tartalmaz.

AJÁNLJUK AZ EGÉSZ CSALÁDNAK.

Bőrünk minden korban érték, fontos, hogy óvjuk, védjük a mindennapokban. A PEZODERM® VÉDŐKRÉM kicsiknek és nagyoknak egyaránt használható. Összetevői révén az érzékeny bőrűek is használhatják.  A benne található Jojobaolaj viaszos észterei nagyon hasonlítanak az emberi bőr által termelt faggyú észtereihez (mely a bőrünket védő hidrolipid film része), így kiválóan erősíti a bőr védelmi funkcióit, gyulladáscsökkentő, bőrkondicionáló hatásúak. Az avokádó olaj tartalma kiválóan ápolja a száraz, kirepedezett, ekcémás bőrt is, elősegíti a sejtmegújulást, így alkalmazzák érzékeny, gyulladásra hajlamos bőr esetén, illetve hegek kezelésére is. A napraforgóolaj tartalma miatt hatékony emollient anyag, mely hatásos lehet irritált vagy kiszáradt bőr természetes védőrétegének a helyreállításában, erősítésében. Levendula olaj tartalma, hatásos fegyver lehet a gombás fertőzések elleni harcban. Vitamin és Bisabolol tartalma miatt kiváló gyulladáscsökkentő, bőrnyugtató hatású, segít a bőr védőrétegének fenntartásában.

ALKALMAZÁSI LEHETŐSÉGEK A MINDENNAPOKBAN:
  1. HÁMSÉRÜLÉSEK, HORZSOLÁSOK ÁPOLÁSA: Sokféle kisebb hámsérülés vagy bőrirritáció létezik, amely könnyen begyulladhat, elfertőződhet. PEZODERM® VÉDŐKRÉM gyulladáscsökkentő, bőrnyugtató hatású. Elősegíti a hámosodást, a hámsejtek regenerálódását, a sejtmegújulást. Fokozza a bőr ellenállását a fertőzésekkel szemben.
  2. ENYHE ÉGÉSI ÉS FAGYÁSI SÉRÜLÉSEK, ENYHE NAPÉGÉS: Kiválóan erősíti a bőr védelmi funkcióit, gyulladáscsökkentő, bőrkondicionáló hatású. Elősegíti a hámosodást, a hámsejtek regenerálódását. A természetes összetevői segítenek megnyugtatni a bőrt és elősegítik annak mihamarabbi javulását.
  3. EKCÉMÁS-PATTANÁSOS BŐR ÁPOLÁSA: Kiválóan ápolja a száraz, kirepedezett, ekcémás bőrt is, elősegíti a sejtmegújulást, így alkalmazzák érzékeny, gyulladásra hajlamos bőr esetén, gyulladáscsökkentő, bőrnyugtató hatású. Segít a bőr védőrétegének fenntartásában.
  4. IDŐSKORÚAK BŐRÉNEK ÁPOLÁSA: A bőr öregedési folyamatait sajnos nem lehet meggátolni. Az idősödő bőr sejtjei és mirigyei már nem működnek olyan aktívan. Az elvékonyodott száraz bőr kis sérülései szinte nem is láthatóak, viszont másodlagos bőrgyulladás okai lehetnek. A PEZODERM® VÉDŐKRÉM, elősegíti a hámosodást, a hámsejtek regenerálódását.
  5. BABA POPSI ÁPOLÁSÁRA ÉS PELLENKÁS TERÜLET VÉDELME: Védi a pelenkával fedett bőrterületet. A csecsemők és kisgyermekek bőre speciális ápolást igényel, mert több lényeges dologban is különbözik a felnőttek bőrétől. A csecsemő- és kisdedkor egyik legproblémásabb bőrterülete a pelenkás rész. Az itt jelentkező bőrirritációs tünetek jelentős része kivédhető kellő higiéniával és megfelelő készítmény alkalmazásával. A PEZODERM® VÉDŐKRÉM védőréteget képez a bőrön, megelőzi és enyhíti a pelenka okozta irritációt, védi a széklet és vizelet irritációjával szemben. Természetes hatóanyagai enyhítik a bőr kipirosodását, segítik a regenerációt. Kiváló gyulladáscsökkentő, bőrnyugtató hatású, segít a bőr védőrétegének fenntartásában.














DR BELEZNAY GYÖNGYIKE BŐRGYÓGYÁSZ SZERINT MIÉRT VÁLASSZA ÖN A PEZODERM® VÉDŐKRÉMET?

★ Mert MAGYAR TERMÉK! Magyar munkahelyeket teremtettünk, és tartunk fent. Ön vásárlásával a MAGYAR ipart a MAGYAR munkahelyeket segíti.
★ Mindennapi és általános széles körú használatra javasolt krém, mely nélkülözhetetlen minden háztartásban. Kicsiknek és nagyoknak egyaránt használható.
★ Nem tartalmaz színezéket, mesterséges illatanyagot, parabént és szulfátokat. A fejlesztés során nagyon figyeltünk a biztonságra.
★ A fejlesztés során nem alkalmaztunk állatkísérleteket.
★ Tradicionális, ám mégis modern, a kor követelményeinek megfelelően válogatott alapanyagokból előállított, modern termék. Növényi olajokkal, vitaminokkal gazdagítva.
★ Gyógyszerminőséget teljesítő alapanyagokból készült. Magas követelményeknek megfelelő GMP gyártás. Gyógyszertári minőség.
★ Bőrgyógyászatilag tesztel.
★ Nagyon kedvező, minőségarányos ár.
A PEZODERM® VÉDŐKRÉM általános mindennapi használatra javasolt krém. Vékony rétegben egyenletesen vigye fel az érintett bőrfelületre napi 3-5 alkalommal. Figyeljünk arra, hogy szembe és nyálkahártyára ne kerüljön. Külsőleg alkalmazandó!
VÁSÁROLJA MEG MOST: EVENTUSPHARMA WEB ÁRUHÁZ

Letölthető anyagok:
PEZODERM - MEGSZÜLETTÜNK
PEZODERM - BABAPOPSI ÁPOLÁSA
PEZODERM - IDŐSKOR

Dr Beleznay Gyöngyike
Bőrgyógyász-kozmetológus szakorvos, lézerterapeuta magánorvos
Derma-Art® Bőrgyógyászati Magánklinika

Web: www.dermaart.hu, Web: www.drbeleznay.hu
E-mail: drbeleznay@dermaart.hu
4400 Nyíregyháza Dózsa György utca 60. fsz.
Telefon: +36 42 506091 Fax: +36 42 506092 Mobil: +36 30 5540848
E-mail: office@dermaart.hu

KövessEN a közösségi oldalainkon:




© Dr. Beleznay Gyöngyike - Minden jog fenntartva. A weboldalon található anyagok, szerzői jogvédelem alatt állnak. Felhasználásuk csak Dr. Beleznay Gyöngyike bőrgyógyász engedélyével lehetséges. Amennyiben szeretné felhasználni a drbeleznay.hu weboldalon lévő anyagokat, úgy keresse Dr. Beleznay Gyöngyike bőrgyógyászt. Köszönjük.

2014. augusztus 12., kedd

Pezoderm, bőrünk minden korban érték!



A PEZODERM® FÜRDETŐ KRÉM tradicionális jól bevált receptúra alapján, ám modern felfogásban, gyógyszertári minőségben előállított gyengéd mosakodó krém, az egész család számára. Hosszabb eltarthatóság, jól kenhetőség jellemzi, és könnyen elegyedik a vízzel. Nem tartalmaz színezéket, mesterséges illatanyagokat és parabént. Száraz, érzékeny és normál bőrre is ajánlott. Babáknak és kisgyermekeknek is használható.

AJÁNLJUK AZ EGÉSZ CSALÁDNAK, MERT:
- alkalmas száraz, érzékeny, irritált vagy normál bőr gyengéd tisztításához.
- már fürdés közben is kiválóan ápolja, és karban tartja a babák és kisgyermekek bőrét is
- komfort érzetet nyújt az ekcémás, atópiás bőrnek is
- kiválóan megtisztítja a bőrt a napi szennyeződésektől
-„olajos” összetétele segít megtartani a bőr nedvességtartalmát
- fejbőrön is használható
- az arcbőrt is gyengéden tisztítja
- testápolásra is alkalmas a kritikusan száraz területeken
ALKALMAZÁS
A PEZODERM® FÜRDETŐ KRÉM nemcsak roppant hasznos a fürdésnél, de több mindenre jó, mint gondolnád. Nézzük “szakszerű” használatát: A legpraktikusabb, ha nem a baba testére kenjük fürdés előtt (mert úgy eléggé csúszós lesz a baba), hanem a tenyerünkbe nyomunk egy diónyit, eresztünk hozzá kis vizet és így tesszük a fürdővízbe. Ha nem használunk babafürdetőt (amik eléggé szárítják a bőrét), akkor általában már nem kell fürdés után testápolózni a babát, a PEZODERM® FÜRDETŐ KRÉM használata elegendő a szép, puha, bársonyos puszilnivaló bőröcskének. Olajozni nem kell a babát, csak szükség esetén a célterületet pl. köldök kitisztogatása, fül mögötti terület, vagy koszmó esetén… Nyugodtan használhatjuk testápolóként, vagy ha a babánk bőre úgy kívánja, akkor fürdés előtt bekrémezzük, és a fürdővízzel lemossuk róla, így is nagyon finom, bársonyos kis bőröcske lesz a végeredmény.

PEZODERM® FÜRDETŐ KRÉM ÁLTALÁNOS HASZNÁLATRA FÜRDÉSHEZ ÉS MOSAKODÁSHOZ AJÁNLOTT PARABÉN MENTES KRÉM.
Alkalmas a száraz, érzékeny vagy normál bőr mindennapi, gyengéd tisztításához. Babák és kisgyermekek bőrén is alkalmazható. Diónyi mennyiséget tegyen a tenyerébe, és szappanként használva vigye fel a megtisztítandó, vagy ápolandó bőrfelületre. További hígítás nem szükséges. Családnak 1 hónapra, felnőtteknek 2 hónapra, babáknak 3 hónapra is elegendő lehet, így nagyon gazdaságos megoldás az egész család számára. Kiszerelés: 250g
ÖSSZETEVŐK (INCI):


Aqua, White Petrolatum, Cetearyl Alcohol, Polysorbate 60, Paraffinum Liquidum, Phenethyl Alcohol & Caprylyl Glycol
  • Water /Aqua – oldószer
  • White Petrolatum– emoliens, kenőcs alapanyag, antioxidáns. Bőrvédő és bőrápoló tulajdonságú.
  • Cetearyl Alcohol– lágyító, emulgeáló szer, viszkozitást növelő szer, stabilizátor
  • Polysorbate 60 – tisztítószer, emulgeálószer
  • Paraffinum Liquidum - emoliens, kenőcs alapanyag, bőrvédő hatású
  • Phenethyl Alcohol – antimikrobiális hatású tartósítószer, antiszeptikus, fertőtlenítő hatású.
  • A parabénekhez képest nem csak magát a krémet védi, hanem a zárt tégelyben a krém és a tető közötti gőzteret is kitölti. Mivel a mikroorganizmusok elsősorban a tárolóedény nedves falán indulnak szaporodásnak, ezért a gőzfázisban jelen lévő konzerválószer hatékonyabb védelmet nyújt a terméknek.
  • Caprylyl Glycol – viszkozitás növelő szer, tartósítószer, bakteriosztatikus, baktericid hatású, haj- és bőrkondicionáló. A "Feniol" fantázianevű két komponensű konzerválószer (Phenethyl Alcohol + Caprylyl Glycol) ártalmatlanságáról biztonsági jelentéssel rendelkezünk. Azt nem lehet egyértelműen alátámasztani, hogy a Feniol hipoallergén, mivel minden aromás kémiai anyag okozhat allergiát, de ez függ a használat gyakoriságától és bevitt anyagtól egyaránt. A hipoallergenitás megerősítésére, vagy elvetésére az adatgyűjtés nemzetközi szinten folyik.

Miért válassza a Pezoderm fürdető krémet?
  • MERT MAGYAR TERMÉK! Magyar munkahelyeket teremtettünk, és tartunk fent.
  • ELTARTHATÓSÁG: 2 ÉV
  • Nem tartalmaz színezéket, mesterséges illatanyagot parabént és szultátokat.
  • A fejlesztés során nem alkalmaztunk állatkísérleteket.
  • Tradicionális, ám mégis modern, a kor követelményeinek megfelelő alapanyagokból előállított, bakteriosztatikus, baktericid hatású, haj- és bőrkondicionáló.
  • Jobb kenhetőség, jobb elegyedés vízzel, kiváló hidratáló képesség, jobb felszívódás
  • Szigorúan válogatott, gyógyszerminőséget teljesítő alapanyagok
  • Magas követelményeknek megfelelő gyártás
  • Gyógyszertári minőség, Minőségarányos ár.
  • Pezoderm fürdető krém EWG szerinti összetevők átlagbesorolása "1": 0-2 közötti, azaz biztonságos alapanyagokból készül!

    VÁSÁROLJA MEG MOST: EVENTUSPHARMA WEBÁRUHÁZBAN

    A képekre kattintva letöltheti az anyagokat:

    Dr Beleznay Gyöngyike
    Bőrgyógyász-kozmetológus szakorvos, lézerterapeuta magánorvos
    Derma-Art® Bőrgyógyászati Magánklinika
    Web: www.dermaart.hu, Web: www.drbeleznay.hu
    E-mail: drbeleznay@dermaart.hu
    4400 Nyíregyháza Dózsa György utca 60. fsz.
    Telefon: +36 42 506091 Fax: +36 42 506092 Mobil: +36 30 5540848
    E-mail: office@dermaart.hu