Derma-Art Magánbőrgyógyászat és Szépségklinika

Derma-Art Magánbőrgyógyászat és Szépségklinika teljes körű bőrgyógyászati és szépészeti ellátás egy helyen, igényes környezetben, várakozás nélkül!

Dr Beleznay Gyöngyike bőrgyógyász

Dr. Beleznay Gyöngyike bőr és nemibeteg-gyógyász, kozmetológus szakorvos, lézerterapeuta magánorvos honlapja.

Derma-Art Magánbőrgyógyászat és Szépségklinika Youtube csatorna

Kövessen minket a népszerű videómegosztón!

Kövessen minket a Facebookon is!

Minden nap új hírek

Kövessen a Twitteren

Folyamatosan olvashat legújabb híreinkről

Kövessen a LinkedIn-en

Folyamatosan olvashat legújabb híreinkről

2014. január 12., vasárnap

Orvosi fogyókúra

 
Az idei sikeres lesz!

Az elhízás az utóbbi 25 évben világszerte az egészséget fenyegető „járvánnyá” vált.
Több tényező együttes hatása vezethet túlsúlyhoz. Genetikai tényezők, megnövekedett kalória bevitel, csökkent fizikai aktivitás, táplálkozási szokások, hormonális eltérések mind befolyásoló tényezők lehetnek. A túlsúlyosság számos betegségre vonatkozó megnövekedett kockázati tényezőt jelent: cukorbetegség, ízületi betegségek, magas vérnyomás, rák. Az egészségügyi problémák mellett a kövérség társadalmi, esztétikai szempontból is hátrányt jelent. A fogyni vágyók többsége kipróbált már több divatos diétát is. Ezeket a diétákat nem orvosok és tudományos hátteret igénylő munkával, kutatással foglalkozó emberek állították össze. Tudományosan sokszor nem megalapozottak.

Mégis miért hódít teret a divat diéta? Mert általában sztárok, híres emberek nevéhez fűzik őket és így reklámozzák. Csak a konkrét működésről, mellékhatásokról nem esik szó! A legtöbb ilyen fogyókúraprogram a gyors testsúly-csökkentést célozza meg, és csak kevés módszer kínál a páciens számára önállóan is fenntartható, hosszú távú megoldást. Az egyoldalú étkezési és diétaprogramok megtámadhatják szervezetünket, fontos izomsejteket bonthatnak le, és az intenzív szakaszt követően keserves csalódás érhet minket. A nagy nehezen leadott kilók rövid időn belül visszatérnek, gyakran még rosszabb testösszetételi arányban, mint kiinduláskor: visszaépül a nemkívánatos zsír, viszont nem regenerálódnak az izmok.

De van megoldás a problémára!
A Premium Diet orvosi diétás programban orvosok segítségével és testösszetétel analízissel személyre szabott diétát állítunk össze, ebben segítségére lesznek a diétában ideálisan alkalmazható étkezéshelyettesítő italporok, amik minden fontos ásványi anyagot, nyomelemet és vitamint tartalmaznak, amire a szervezetünknek szüksége van. A diéta alatt nem lesz magára hagyva, és a rendszeres testösszetétel mérést követően orvosa ellátja a szükséges tanácsokkal, útmutatásokkal, amivel sikeresen veheti az esetleges akadályokat. A Premium Health diéta programban az orvosi közreműködésnek nem csupán az a célja, hogy a páciens fizikai állapotát nyomon kövessük. Az orvosi felügyelet mellett az orvosi tanácsadásnak is legalább akkora szerepe van. Számos tapasztalat igazolja, hogy egyedül nem vagy csak nagyon nehezen lehet sikeresen lefogyni, és az elért eredményt megtartani. Mindezért az orvos pszichés támogatása a fogyókúra során kulcsfontosságú része a fogyókúrás programnak. A diéta hatására elinduló fogyás esztétikai célú kozmetikai kezelésekkel kiegészíthető, ezáltal a problémásabb területeken (csípő, comb, has, fenék) nagyobb mértékű térfogatcsökkenést érhetünk el. Ráadásul a bőr feszessége is megmarad, a cellulit tünetei csökkennek.

Ha azt a célt tűzte ki, hogy az idén lefogy, csinosabbá válik, kérje a Derma-Art Klinika segítségét! Orvosi és kozmetológiai kezeléseinkkel egészséges, szép fogyást, és sokkal fiatalosabb  külsőt érhet el!
Bejelentkezés alapján fogadjuk pácienseinket hétköznap 8 és 17 óra között, igény szerint késő délután és szombaton is. Kérjen időpontot vagy további információt!

Központi elérhetőségünk:
Derma-Art Bőrgyógyászati Magánklinika
4400 Nyíregyháza, Dózsa György u. 60. fsz.
telefon: +36 42 506 091,  mobil: +36 30 554 0848
e-mail: office@dermaart.hu