2013. április 28., vasárnap

Guna-Biolifting a Derma-Art klinikán

Hogy természetesen szebb legyen! 
A természetes hatású, dinamizált hatóanyagú Guna-Biolifting finom változásokat előidéző esztétikai bőrgyógyászati megoldás. Nem okoz riasztó, mesterkélt változásokat, sokkal természetesebb, fokozatos javulást eredményez. A hatásmechanizmus nem a feltöltésen, hanem a sejtek revitalizációján, és a sejt közötti állomány megtisztításán alapul. A biolifting kezelés során bőrgyógyászati mikro-tűvel juttatjuk be a speciális hatóanyagkoktélt, s ez által érhető el az arc, nyak, dekoltázs ráncainak csökkentése, toka megemelése, mell feszesítése, cellulit és zsírfelesleg csökkentése, és a hajhullás kezelése. A kezelés következtében a bőr működése optimalizálódik, egészségesebbé és üdévé válik, a bőrszövet tónusa javul, a ráncok kisimulnak. A szervezetben, a saját energiáit felhasználva indul el a javulási folyamat, ezáltal hosszútávon megmarad a hatása.


Arcfiatalítás, ránctalanítás  

A dinamizált hatóanyagú Guna Biolifting kezeléseknek köszönhetően arcbőre évekkel korábbi állapotát nyerheti vissza! Bőre látványosan fiatalabb, kisimultabb, hamvasabb lesz anélkül, hogy tekintete mesterkélté, idegenné válna. A kezelés további előnye, hogy nem lokalizálódik egyetlen ráncra, hanem az arc egész területén indít el szöveti fiatalodást. A kezelésnek nincsenek ismert mellékhatásai. Bizonyos esetekben az eredmény már az első kezelés után látszik, de a hosszan tartó látványos hatás érdekében állapottól és kívánt eredménytől függően 4-10 kezelésre van szükség. Szakembereink tapasztalatai alapján átlagosan elmondható, hogy 5 Guna Biolifting kezeléssel 4-5, míg 7-10 kezeléssel akár 8-10 évet tagadhattak le korukból vendégeink. A Guna Biolifting rejuvenizáló kezelés heti vagy kétheti gyakorisággal javasolt. Az első, több kezelésből álló kúra után csupán félévente - évente egy emlékeztető kúra ajánlott a hatás megőrzésére.

Fogyasztás, alakformálás  

A Guna-Biolifting kezelés hatékonyan alkalmazható zsírbontásra, helyi zsírfelesleg és cellulit kezelésére egyaránt. Szakembereink a Guna Biolifting kezelés dinamizált hatóanyagaival képesek a has-, kar-, lábkörfogat több centimétert is elérő csökkentésre. A kezeléseket kiegészítendő egyéb hatóanyagok alkalmazása is megengedett (az adott szakmai protokollok szerint), ugyanis az egyes hagyományos zsírbontásra használt termékek hatását a Guna Biolifting javítja, erősíti. A kezelésnek nincsenek ismert mellékhatásai. Az első pár kezelés után már látszik az eredmény, de általában 5 kezelés után csökken látványosan a kezelt terület zsírtartalma, és átlagosan 8-10 egymást követő kezelés javasolt a kívánt hatás elérése érdekében. Heti vagy kétheti gyakorisággal javasolt a Guna Biolifting zsírfelesleg-kezelés. Az első, több kezelésből álló kúra után csupán félévente - évente egy emlékeztető kúra ajánlott a Guna hatás megőrzésére.

Toka kezelés    

Sajnos akad olyan terület testünkön, melyről a felesleget, megereszkedett bőrt még a legkitartóbb edzéstervvel sem lehet hatékonyan eltüntetni. Ez a toka. Idővel az állunk mögött lévő bőr megereszkedhet, mely nem csak teltebbé, de sajnos öregebbé is teszi az arcot. A megereszkedett bőr eredményesen és egyszerűen kezelhető Guna Biolifting bőrfeszesítő kezeléssel, melyet férfiak és nők esetében egyaránt ajánljuk. A kezelésnek nincsenek ismert mellékhatása.

Mellfeszesítés  

Az idő múlásának egyik legfájdalmasabb jele, mikor melleink elvesztik feszességüket, rugalmasságukat. Szerencsére ma már, a természet törvényszerűségein nem csak agresszív beavatkozásokkal, hanem természetes eljárásokkal is változtathatunk! A Guna Biolifting mellfeszesítő kezelés titka az adott kötőszövet revitalizációjában, anyagcsere folyamatainak frissítésében rejlik. A kezelés békésebb, finomabb, de eredményes alternatívája az olyan radikálisabb beavatkozásoknak, mint plasztikai sebészet. A kezelésnek nincsenek ismert mellékhatásai.

Hajhullás kezelése  

A Guna Biolifting hajhullás elleni, hajnövekedést serkentő kezelés a jól ismert eljárásokkal szemben egy sokkal kevésbé drasztikus vagy fájdalmas eljárás. Hatására a hajhullás megszűnik, a problémás területeken, ahol a haj jelentősen megritkult, a hajszálak újra növekedésnek indulnak!



Bejelentkezés alapján fogadjuk pácienseinket hétköznap 8 és 17 óra között, igény szerint késő délután és szombaton is. Kérjen időpontot vagy további információt!


DR BELEZNAY GYÖNGYIKE
Bőrgyógyász-kozmetológus szakorvos, lézerterapeuta magánorvos
Derma-Art® Bőrgyógyászati Magánklinika
Web: www.dermaart.hu, Web: www.drbeleznay.hu
E-mail: drbeleznay@dermaart.hu
4400 Nyíregyháza Dózsa György utca 60. fsz.
Telefon: +36 42 506091 Fax: +36 42 506092 Mobil: +36 30 5540848
E-mail: office@dermaart.hu

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése